Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Spočítejte si hypotéku on-line!

Mít vlastní střechu nad hlavou je snem mnoha rodin a zejména pak mladých párů. Málokdo z nich má však našetřeno tolik, aby si mohl na vlastní náklady postavit domeček, koupit byt či zrekonstruovat stávající bydlení, tak aby odpovídalo jeho představám. I díky tomu je v dnešní době nejoblíbenější formou půjčky hypotéka, které Vám s počátečními investicemi do bydlení pomůže.

Hypotéka je forma dlouhodobého úvěru, která má dobu splatnosti podle výše až několik desítek let. Je poskytována i na několik milionů korun a pokryje tak většinu potřebných nákladů. Její výše je samozřejmě individuální a záleží na ceně nemovitosti i výši spoluúčasti. Jedinými zásadními podmínkami pro její získání jsou doložitelné příjmy a ručení požadovanou nemovitostí.

Díky internetu dnes můžete porovnávat nabídky jednotlivých bank online bez dlouhého obíhání poboček a listování letáky. Kalkulačka hypoték Vám nejen usnadní hledání jednotlivých nabídek, ale kalkulace hypoték podle Vašich parametrů Vám dá i typy na nejlepší hypotéky pro Vaše bydlení.

Při výběru je dobré zohlednit nejen výši úroku, která se u bank pohybuje okolo 4 %, ale i další parametry, jako jsou nejrůznější poplatky, doba splatnosti, doba fixace apod. Co upřednostníte, záleží pouze na Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat