Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Last Minute Dovolená

Každý člověk ví, jak důležité je dnes najít si čas na odpočinek. Žijeme ve stresu, který nás každý den obírá o klid, ať už v práci, nebo doma.Právě proto je důležité, umět si odpočinout. A kde jinde si lépe člověk odpočine, jak na dovolené?
Letní, ale i zimní dovolené si užívá každý rok obrovské množství lidí.Každý člověk se snaží vybrat si na dovolenou to, co mu skutečně vyhovuje a přitom zaplatit, co nejlepší částku. Právě pro ty, co rádi na dovolené něco ušetří, jsou zde last minute dovolené.
Podstatou takové nabídky je, že pokud cestovní kancelář do jistého data nevyprodá místa na danou dovolenou, nabídne jejich levnější, aby si byla jistá, že na volných místech vydělá alespoň něco. Při některých dovolených se takto sleva vyšplhá až na několik set eur.
I když je cena last minute dovolené skutečně největší výhodou, nesou s sebou takové nabídky i několik nevýhod. První z nich je rozhodně to, že last minute dovolené nemají obvykle velkou kapacitu. Pokud tedy chce na dovolenou jít víc, než dva, tři lidé, nemusí to být možné. Kromě toho,ne každý člověk si umí zařídit čas tak, aby do několika dnů mohl bez problému odjet na delší dobu pryč.
Pokud tedy patříte k lidem, kteří nemají problém na poslední chvíli někam cestovat a rádi na dovolené ušetří, neváhejte a last minute dovolené využijte. Uvidíte, že budete spokojeni a skutečně si odpočinete.

Žádné komentáře:

Okomentovat