Konopný seznam

středa 2. března 2011

Šetřete energii, i peníze!

Většina z vás určitě ví jakou spotřebu má vaše auto na 100 km. Ale co spotřeba domu, nebo kanceláře? Kdo z vás tuší kolik jí spotřebujete za rok na 1 m²? Asi by vás překvapilo kdyby jste se to dozvěděli.

Věděli jste, že současně postavené domy mají spotřebu tepla 80 - 150 kWh / m² za rok, nízkoenergetické domy 30 - 50 kWh / m² za rok a pasivní domy do 15 kWh / m² za rok?

Víte jaký tip energeticky úsporného domu si vybrat?

Úsporný dům

"Chcete vyšší komfort za nízkou cenu?"

Nejoblíbenější energeticky úsporný dům si zachovává všechny přednosti tradičních staveb. Je to však nejlepší řešení pro rodinu, které leží na srdci kvalita bydlení, životního prostředí, ovzduší a zdraví rodiny. Energeticky úsporný dům tak můžete mít rychle a bez obavy zvýšených nákladů. Výsledná stavba má výborné tepelně izolační vlastnosti a příjemné vnitřní klima. Dobře navržený a zrealizovaný úsporný dům šetří jeho uživatelům až 50% nákladů na energiích na vytápění.

Nízkoenergetický dům

"Je pro vás úspora energii klíčová?"

Nízkoenergetický dům je vhodný pro lidi, kteří myslí komplexně a dlouhodobě chtějí snižovat náklady na bydlení a energie. Ke svému životu přistupují zodpovědně, s ohledem na budoucnost a kvalitu života celé své rodiny. Nízkoenergetický dům tak kromě úspory energií přispívá ke zdravému bydlení a velice příjemné vnitřní klimatu.

Pasivní dům

"Chcete to nejlepší co dnešní stavebnictví nabízí?"

Pasivní dům je dokonalé řešení pro extrémně úsporné domy.

Pokud jste mladá rodina s malými dětmi, starší manželský pár či rodina, která chce jen zvýšit svůj životní standard, určitě byste měli myslet i na kvalitu životního prostředí a zdraví. V dnešní době se stále více a více rozšiřují nemoci dýchacího systému jako astma, různé druhy alergií, či kožní ekzémy. Nejlepším řešením je pasivní dům, kde je vysoká kvalita vzduchu, vynikající tepelná a zvuková izolace a nízké náklady na spotřebu energií. Je to dům, který s vámi dýchá a splňuje i ty nejnáročnější požadavky.

Přesvědčte se, že i Váš rodinný dům může být nejen hezčí ale zároveň i úspornější než ten, který bude stát vedle Vašeho.

Proč si nechat postavit od nás?

Protože my stavíme bezkonkurenčně rychle.

Protože my stavíme opravdové Úsporné, Nízkoenergetické a Pasivní stavby.

Postavíme vám dům, který vám budou závidět.

Stavíme hrubé stavby a stavby na klíč na celém Slovensku

Pokud chcete poradit o vhodnosti stavebních materiálů a dozvědět se více, napište nám. Rádi odpovíme na vaše dotazy.

www.uspornedomceky.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat