Konopný seznam

středa 30. března 2011

Chcete ušetřit na povinném ručení vozidla?

Možná jste i Vy vlastníkem automobilu či motocyklu a hledáte řešení pro každý rok aktuální problém: Jak ušetřit na povinném ručení? Ačkoliv se otázka zdá na první pohled složitá, možná Vás překvapí jednoduchost tipů, díky kterým můžete ušetřit až tisíce korun.
Neplatit není nejlevnější

Rozhodně zapomeňte na to, že neplatit povinné ručení vozidla je nejlevnější variantou. Nejen, že při zastavení policejní hlídkou můžete získat opravdu tučnou pokutu, pokud toto pojištění nemáte sjednáno, ale zejména se Vám za každý den, který jezdíte bez pojištění, načítá penále, které budete muset doplatit. Celkově Vás tak na automobil či motocykl povinné ručení vyjde dráž, než nejdražší povinné ručení na trhu.
Najděte si to správné

Pokud povinné ručení řádně platíte, ale Vaše účty jsou stále vysoké, je čas se zamyslet nad tím, zda zvolené pojištění odpovídá Vašemu vozidlu a požadavkům. Rozhodně není dobré slevovat z ceny pojištění na úrok limitu krytí nebo dalších služeb co považujete za potřebné. Je ale možné, že na trhu existuje povinné ručení přesně podle Vašich požadavků, které je levné a neplatíte u něj nic navíc, za to co ve skutečnosti ani nechcete. Při výběru Vám může pomoci povinné ručení kalkulačka, která Vám doporučí nejvýhodnější povinná ručení na našem trhu přímo na míru Vašemu vozidlu.
Jezděte bez nehod

Tato rada se samozřejmě lépe řekne, než uskutečňuje, ale vězte, že většina nehod na našich silnicích vzniká nikoliv z nedbalosti, ale z přímého riskování. Jestliže se Vám však podaří udržet si čistý jízdní štít a budete jezdit bez nehod, tak můžete získat slevu na povinném ručení až 60 % z jeho ceny. A to často opravdu není málo.

Žádné komentáře:

Okomentovat