Konopný seznam

středa 2. března 2011

Půjčky pro každého

Pod termínem "půjčka pro každého" se zvykne označovat typ půjčky, která má takovou dostupnost, že by ji měl dostat opravdu každý. Tyto půjčky se týkají nebankovního sektoru, kde je vyřízení půjčky velmi jednoduché.

Pokud máte záznam v registru dlužníků, žádný resp. nízký příjem, nemáte čím ručit - existují nebankovní společnosti, které Vám přesto půjčí. Velmi dobře si však vše raději prerátajte - úroky těchto společností jsou dost vysoké, vůbec se Vám to nemusí oplatit.

Půjčky pro každého však nemusí být opravdu pro každého - často jde jen o marketingový trik.

Pokud se přece jen rozhodnete pro tzv.. "Půjčku pro každého" od nebankovní společnosti, vyberte si známou a spolehlivou firmu, jakými jsou například Cofidis, Cetelem, Provident, nebo při nižších půjčkách Ferratum.

Pokud Vám stačí nižší částka, vyberte si určitě společnost Ferratum. Na slovenském trhu poskytuje takzvané "SMS půjčky", které vyřídíte velice rychle a jednoduše. Po odeslání žádosti na konci tohoto článku Vám do několika minut přijde SMSka, ve které Vám Ferratum s největší pravděpodobností oznámí, že Vaše půjčka byla schválena. Pak dostanete do 48 hodin peníze - poštovní poukázkou. Tu Vám proplatí na každé poště. Doba splatnosti je 15 dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat