Konopný seznam

čtvrtek 3. března 2011

Stěhování kanceláří

Stěhování kanceláře se dá udělat i bez vážnějšího zásahu do pracovního procesu stěhované kanceláře. Tak jako při fungování každé firmy, tak i při stěhování kanceláře je důležitá organizace práce.

Přestěhování stolů, polic a skříní je téměř rutina. Firmy však dnes potřebují přestěhovat i kancelářskou techniku​​. Tato vyžaduje zvláštní přístup aby nedošlo k jejímu poškození a aby byla co nejrychleji použitelná. Kancelářskou techniku​​, či jiné hodnotné přístroje třeba správně zabalit. Nejjednodušší a nejlepší je zabalení do originálního obalu od přístroje. Většina lidí si však původní obaly od přístrojů neodkládá.

I v menší firmě by obalové materiály mohly vyžadovat vlastní sklad. Pokud si firma neodloží originální obal, může použít náhradní obal, který se vyrábí právě pro potřeby stěhování. Pokud např. stěhujete LCD monitor, nespoléhejte se na to, že ho jen obalíte papírem, či kusem látky a to bude stačit. I pro LCD monitory existují speciální náhradní stěhovací obaly, které ho ochrání před poškozením a umožní jeho jednodušší a bezpečnější uložení mezi ostatními stěhovanými předměty. Profesionální stěhovací firma disponuje takovými obalovými materiály a dokáže je zákazníkovi pronajmout, nebo prodat.

Firma Stěhování 24 zajišťuje stěhování kanceláří s kvalitním zabalením všech předmětů a jejich bezpečnou přepravou a vykládkou na místě určení na vysoké profesionální úrovni.
Pokud chcete přestěhovat kancelář, sklad nebo jiné služební prostory, kontaktujte nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat