Konopný seznam

středa 2. března 2011

Rychlá sms půjčka

V dnešním století je téměř nepochopitelné pokud někdo nemá mobilní telefon. Je přímo neodmyslitelnou součástí každého. Máme ho, když jsme v práci, beru si ho, když jdeme cestovat, dokonce, i když jdeme jen na malou procházku. Neustále ho máme u sebe a někteří z nás, ho používají častěji než některé své domácí spotřebiče. Vždyť komu by se chtělo zajít do pizzerie nebo pro nějaké jiné jídlo, když stačí vzít svůj malý vynález a donáška do domu zde bude o pár minut. Ti pohodlnější si raději podívají e-maily přes mobil jako by měly nedejbože přejít do jiné místnosti, kde mají notebook. To co bylo v minulosti jen výdobytkem techniky a používali to jen lidé z vyšších "kruhů" je dnes samozřejmostí pro každého z nás. Ale věděli jste o tom, že přes Váš mobilní telefon se dá vyřídit i půjčka prostřednictvím sms? Ne? Tak teď už víte a ať se líbí, seznamte se se společností Ferratum.

Ferratum Czech, s. r. o.

Společnost Ferratum patří k těm společnostem, které poskytují pomoc půjčkového charakteru. Patří do skupiny Ferratum Group a kromě česka působí i v dalších 12 státech. Je lídrem společností, které poskytují půjčky přímo přes sms.

Výhody

Hlavní výhodou této půjčky je hlavně to, co už si i mnozí z Vás všimli, že její "aktivace" se dělá prostřednictvím sms. Stačí, když na internetu vyplníte žádost o sms půjčku a pak už jen čekat dokud se Vám ozvou přes sms, kde si potvrdíte svou žádost a peníze na účtu můžete mít do pár utratit. Také při této finanční výpomoci nepotřebujete dokladovat svůj příjem, nepotřebujete mít ručitele ani předkládat výpis o příjmu. Neplatíte žádné poplatky ani před ani po získání půjčky. Doba splatnosti se odvíjí od velikosti požadované částky a co je nejdůležitější, peníze Vám přibudou na účtu už do 10 minut.

Komu je určena?

Vzhledem k tomu, že tato rychlá půjčka neposkytuje horentní sumy, ale pouze částky od 25 - 250 €, je určena spíše pro ty, co ji nutně okamžitě potřebují a ne pro velké podnikatele. Především společnost pomáhá nezaměstnaným lidem, důchodcům, lidem s malým příjmem, malým podnikatelům s finančními potížemi a také maminkám na mateřské dovolené. Věková hranice se pohybuje od 20 - 65 let.

Nejprve 75 a pak se uvidí

I Ferratum si zakládá na tom, aby jim byly vráceny půjčené peníze, proto první půjčka, o kterou požádáte je jen do výše 75 €. Teprve když ji splatíte, dáte najevo, že jste spolehlivým klientům a budete si moci půjčit větší peníze. Tak pokud i Vy patříte k těm, který by si chtěli přilepšit situaci o pár €, neváhejte, využijte svůj mobilní telefon a čekejte, dokud Vám přijde zpětná sms o tom, že na Vašem účtu se už těší nové penízky.

Žádné komentáře:

Okomentovat