Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Služby delegáta na dovolené v zahraničí

Plánujete toto léto strávit svou letní dovolenou u moře? Chorvatsko, Bulharsko,Řecko, Turecko, Egypt zda Mallorca jsou oblíbené turistické destinace  turistů. Stačí navštívit některou vámi ověřenou cestovní kancelář a vybrat si některý ze zájezdů, které cestovní kancelář nabízí. Vybavení dovolené prostřednictvím cestovní kanceláře je velmi jednoduché a rychlé. Cestovní kancelář za vás vše vyřídí a vy se nemusíte o nic trápit. Stravování, ubytování, doprava i služby delegáta - všechno toto se vám snaží cestovní kancelář zajistit.

V tomto článku se budeme věnovat službám, které poskytuje delegát cestovní kanceláře. Delegát je osoba, která se během dovolené stará o turisty od jejich příchodu do letoviska. Musí zajistit, aby ubytování rekreantů proběhlo bez problémů a také jejím úkolem je zajistit všechny služby, které si v cestovní kanceláří klienti zaplatili.

Dalším úkolem delegáta je podat dovolenkářům základní informace o letovisku,seznámit je s možnostmi fakultativních výletů.

Služby delegáta jsou turistům k dispozici při příchodu i odchodu a během pohybu v určených hodinách av případě nouze i během 24 hodin. V případě jakýchkoliv problémů se třeba na delegáta obrátit. Onemocněli jste, stal se vám úraz nebo se vyskytla nějaká technická závada na pokoji? Se všemi problémy se obrátit na delegáta, který se vám bude snažit pomoci.

Delegát by měl ovládat domácí jazyk země, ve které trávíte dovolenou nebo alespoň dva světové jazyky. Tlumočení a překladatelské služby delegáta můžete využít, pokud se neumíte na recepcí domluvit a potřebujete vyřešit závažný problém.

Žádné komentáře:

Okomentovat