Konopný seznam

středa 2. března 2011

SMS půjčky

SMS půjčky tzv. finské půjčky jsou rychlý a pohodlný způsob jak si rychle půjčit menší obnos peněz. Celá půjčka se realizuje prostřednictvím Vašeho mobilního telefonu posláním SMS zprávy s žádostí o půjčku.

Je možné si půjčit od 25 € do 250 €. To může být ideální způsob jak pokrýt finanční nedostatky pár dní před výplatou. Při první půjčce (u společnosti Ferratum) musíte počítat s tím, že si nepůjčí více než 75 € které je třeba splatit pro ověření vašich schopností půjčku splatit. Avšak při dalších půjčkách si můžete půjčit až 250 €.

Při takových krátkých půjčkách musíte ale počítat s vyšším úrokem, než u dlouhodobých velkých půjčkách. Tyto vyšší úroky jsou způsobeny rychlostí a službami, které vám firmy při rychlých SMS půjčkách poskytují.

Jedna z možností jak dostat SMS půjčku je, že si požádáte o převod finančních prostředků na účet pomocí sms zprávy. O několik minut si je už můžete vyzvednout v nejbližším bankomatu přímo z vašeho účtu.

SMS půjčka Ferattum v praxi

Finská půjčka od Ferattum je mj. zvláštní v tom, že je určena pouze lidem starším 25 let. Další předpoklady jsou čistý trestní i bankovní registr. Podmínky pro získání jsou nastaveny poměrně tvrdě, když to porovnáme s ostatními nebankovními půjčkami.

Pokud vezmeme v úvahu kvalitu služeb Ferratum, jsou jejich úroky velmi výhodné. Svůj názor o úrocích si můžete utvořit přezkoumáním následující tabulky společnosti Ferratum.

Žádné komentáře:

Okomentovat