Konopný seznam

středa 2. března 2011

Splatnost finských půjček a jak ji prodloužit

I přes nízkým částkám se stává, že člověk nestihne splatit finskou půjčku včas. Nepodlehněte stresu a snažte se vymyslet, jak půjčku splatit.

Splatnost finských půjček od společnosti Ferratum je 15 dní. Co však dělat, pokud po 15 dnech stále nemáte zaplacenou fakturu? Nejrozumnější cestou k vyřešení problému je prodloužit si dobu splatnosti s produktem PROLONG - dnem uplynutí splatnosti, resp. den předem napište SMS na číslo 0902 100 007 ve tvaru: Variabilní symbol (z otevřené půjčky) a Vaše rodné číslo. Vzor: 100259895 7605987895

Do několika minut Vám přijde SMS, zda byl odklad splatnosti schválen. Za každých 15 dní prodloužení splatnosti platíte 4 eura (při půjčce 25 eur). Ty musíte do dvou dnů uhradit na účet Ferratumu. Kompletní tabulka poplatky:

V případě že nemáte ještě o finskou půjčku požádány, můžete to udělat vyplněním formuláře níže. Následně Vám do několika minut přijde SMS se schválením / zamítnutím Vaší žádosti. Pro více informací o finských půjčkách si přečtěte ostatní články na tomto webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat