Konopný seznam

středa 2. března 2011

Co je to finská půjčka?

S pojmem "finská půjčka" jste se už možná setkali při takzvaných SMS půjčkách. Je to proto, že jsou to jen synonyma, oba pojmy vyjadřují stejný typ půjček - SMS půjčky od společnosti Ferratum. Je to rychlý typ půjčky, které se obvykle nazývat půjčky do 24 hodin.

Ferratum půjčky jsou známé tím, že jejich výše není vůbec vysoká - na poprvé Vám půjčí maximálně 2000 Kč, na podruhé maximálně 6000 Kč. Jsou velmi rychlé, peníze máte obvykle v ruce maximálně do dvou dnů od zaslání žádosti.

Dostat SMS půjčku je velmi jednoduché. Nikdo nekontroluje Vaše záznamy v registru dlužníků, ani od Vás nežádá žádné potvrzení o příjmu. Nemusíte ani nikam chodit - vše probíhá přes SMS a online (vyplnění formuláře na konci článku).

Jak tedy o finskou půjčku zažádat? Postačí vyplnit formulář dolů samozřejmě všechny údaje musí být pravdivé. Po vyplnění Vám na zadané telefonní číslo přijde SMS od Ferratumu, ve které Vás budou informovat o schválení Vaší půjčky.

Než si vezmete půjčku, vždy si předem dobře promyslete, jaké to bude mít pro vaši budoucnost následky. Mohou být pozitivní stejně jako negativní. Toto rozhodnutí je vždy pouze na vás, přesto je lépe se poradit s někým, kdo této problamatice rozumí. Hledejte ve svém okolí finančního poradce, kterému můžete důvěřovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat