Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Last minute dovolená Itálie

Itálie je známá evropská země, rozprostírající se na Apeninském poloostrově. Podstatnou část země omývá moře a tím byly vytvořeny vhodné podmínky pro budování letovisek, které se staly oblíbenými turistickými centry nejen Italů, ale i zahraničních turistů.
Do Itálie můžete cestovat na vlastní pěst, ale určitě je pohodlnější zakoupit si zájezd, kde se nemusíte prakticky o nic starat. Často využívaným způsobem zakoupení dovolené je last minute dovolená.Jedná se tak říkajíc o opak first minute dovolené. Při last minute zaplatíte za zájezd méně peněz, ale můžete si vybírat jen z omezené nabídky a tak se může stát, že nebudete mít k dispozici tu oblast,kterou byste chtěli navštívit. Také si nemůžete last minute zájezd objednat daleko dopředu, protože last minute zájezdy jsou nabízeny maximálně jen pár měsíců dopředu.
Díky last minute můžete cestovat do Itálie za příznivou cenu, co byste si za normálních podmínek nemohlo mnoho lidí dovolit. Můžete si vybrat klasickou dovolenou u moře nebo si můžete vybrat některý z poznávacích zájezdů, které nabízejí cestovní kanceláře. Takto můžete objevovat historické nebo přírodní krásy celé Itálie. Mezi oblíbené historická místa patří Řím a Benátky. Oblíbenými místy u moře jsou například letoviska Lignano, Bibione, Caorle nebo celá Palmová riviéra.
Pokud budete v Itálii, leccos se může přihodit a tak Vám mohou pomoci některé důležité čísla, které platí v Itálii.

Důležitá telefonní čísla:
Karabiniéři: 112
Policie: 113
Hasiči: 115
Pomoc motoristům - autoklub: 116
První pomoc: 118

Žádné komentáře:

Okomentovat