Konopný seznam

sobota 5. března 2011

Letenky do Londýna

Mezi nejoblíbenější letoviska na světě určitě patří i Londýn, nacházející se ve Velké Británii. Každoročně ho navštěvují miliony lidí, které lákají památky, ale i známé obchody s oblečením se zvučnými jmény světových návrhářů. Není proto divu, že jsou letenky do Londýna velmi oblíbené. V tomto městě se můžete setkat s mnoha studenty z celého světa, kteří si zde přišli vylepšit svou slovní zásobu a zlepšit si svůj přízvuk. Studijní pobyty jsou v tomto městě přímo ideální. Postačí několik týdnů a váš cizí jazyk se vám může zlepšit velmi výrazně.

Už hned po příletu do Londýna můžete spatřit nápor turistů na londýnském letišti, které se může pochlubit tím, že je jedničkou v počtu přepravených zahraničních turistů. Letenky do Londýna jsou velmi žádané, zahraniční turisté si nenechají ujít mnohé zajímavé atrakce, které jsou lákavé nejen pro zahraniční turisty, ale i pro domácí. Mezi nejznámější památky patří kostel sv. Kopretiny, nebo Buckinghamský Palác, který je rezidencí britské královské rodiny. Navštěvovaný turisty je hojně i Tower Bridge a London Eye. Pokud se rozhodnete jít na London Eye, budete mít z něj nádherný výhled na celý Londýn, z výšky větší než 100m. Takový překrásný pohled si nenechá ujít téměř žádný turista.

Další památkou v pořadí, díky které se vyplatí zakoupit si letenky do Londýna, je Národní Galerie, která ve svých prostorách ukrývá více než 2300 děl od různých umělců. Díla jsou z období od poloviny třináctého století, až po začátek dvacátého. Pokud se rozhodnete jakkoliv, vezte, že cesta do Londýna se určitě vyplatí a uvidíte tu množství památek, které nikde jinde nenajdete. Turisté, kteří nemají rádi umění se zde také neztratí a domů si mohou přinést řadu různých suvenýrů z malých obchůdků, které nabízejí leccos možné a nikdo odsud určitě neodejde s prázdnýma rukama.

Žádné komentáře:

Okomentovat