Konopný seznam

čtvrtek 3. března 2011

Expresní přeprava DHL

Společnost DHL je globálním lídrem na trhu mezinárodní expresní přepravy a logistiky. Z jednoho zdroje nabízí inovativní a zákaznicky orientované řešení v oblasti expresní, letecké, námořní a pozemní přepravy, logistiky, jakož i mezinárodní pošty. Svými službami pokrývá DHL přibližně 220 zemí a teritorií světa. Její globální síť je propojena unikátním způsobem se znalostí lokálních trhů. DHL je součástí skupiny Deutsche Post World Net.

DHL nabízí plnou škálu řešení přizpůsobených představám zákazníků - od expresní zásilky dokumentů až po management dodavatelského řetězce.


expresní služby

Mezinárodní a vnitrostátní expresní přeprava vašich dokumentových a zbožových zásilek. Expresní doručování zásilek vám zajistíme "od dveří ke dveřím" prostřednictvím letecké nebo expresní silniční přepravy.
Abychom vám usnadnili orientaci v portfoliu expresních služeb, rozdělili jsme je do několika základních kategorií - podle druhu služby, typu přepravy či samotného času doručení.

* Mezinárodní přeprava
* Vnitrostátní přeprava
* Doplňkové služby

služby Freight

Nejlepší spojení v rámci Evropy. Nabízíme vám standardní servis v oblasti sběrné služby, přepravní služby pro dokládkové nebo celovozové zásilky vám zajistí naše silniční, kombinovaná a železniční přeprava.
Poskytujeme také speciální manipulaci a přepravu rychle se kazícího zboží, nábytku či zařízení pro výstavnictví, stejně jako na míru šité zákaznická řešení celních služeb ve více než 350 kancelářích v celé Evropě.

* Sběrná služba
* Kamionová přeprava
* Železniční přeprava
* Doplňkové služby

Žádné komentáře:

Okomentovat