Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Dovolená Maroko

Maroko je zemí, která oprávněně patří k těm exotickým. Slováci vyhledávají Maroko tehdy, když mají zájem poznat novou zemi, nové zvyky a novou kulturu. Ačkoliv Maroko nepatří k běžnému lokalitám turistů ze Slovenska, stále více odvážlivců se ho rozhodne alespoň jednou za život navštívit.
Maroko leží v severní Africe a obývá ho přibližně třicet milionů lidí.Jde o krajinu poměrně rozsáhlou a protože má skutečně dlouhé pobřeží, má i mnoho turistických destinací. Dovolená v Maroku se neomezuje jen na letní měsíce, protože i během zimy teploty neklesají pod deset stupňů.
Maroko má skutečně mnoho destinací, z nichž si turisté musí vybrat.K nejpopulárnějším patří například letovisko Agadir. Jde o přístavní město na jihu Maroka, které láká turisty na překrásnou pláž, čistou krajinu a bohaté služby, které vyhoví i tomu nejnáročnějšímu turistovi.V Agadiru se nachází mnoho hotelů a to hlavně kolem pláže, přičemž jejich ceny závisí na vybavení a kvality. Agadir se nachází blízko letiště, což z něj dělá skutečně vyhledávanou lokalitu. I cestovní kanceláře ze Slovenska nabízí zájezdy hlavně do tohoto města.
Kolem marockého pobřeží se nachází obrovské množství jiných míst,které mají krásné pláže a vyhledávají jejich turisté. Ani jedno z nichnení tak velké jako Agadir a proto jsou méně populární. Kromě toho se dá africká a marocká kultura poznat ve vnitrozemí, kde v městech leží mnoho kulturních a historických památek.
Pokud tedy toužíte po exotice a chtěli byste si ji během dovolené užít,neváhejte a zvolte si pro dovolenou Maroko. Uvidíte, že Vás tato země příjemně překvapí a dovolenou si skutečně užijete. Stačí si prohlédnout nabídku cestovních kanceláří a některou možnost si vybrat.

Žádné komentáře:

Okomentovat