Konopný seznam

pondělí 7. března 2011

Letenky do Hurghady

Nejnavštěvovanější letovisko v Egyptě blízko Rudého moře je Hurghada. Letenky do Hurghady se vyplatí zakoupit pokud máte v plánu navštívit jedno z nejkrásnějších míst na Zemi. Hurghada leží asi 450km od hlavní města Egypta - Káhiry. Hurghada byla ze začátku velmi chudé městečko kde se obyvatelé živil hlavně lovem ryb. Do turistického ruchu se zainvestovalo až v 80 letech minulého století. Investovalo se hlavně do infrastruktury a staveb a investované finance pocházeli nejen z egyptské ale i ze zahraniční pokladny.

Letenky do Hurghady patří mezi najkupovanejšie mezi slovenskými a českými turisty. Letišti v Hurghadě prošlo rozsáhlou rekonstrukcí a může přijmout až několik letadel za hodinu. Y chudého rybářského městečka se Hurghada vypracovala na krásné místo kde se v dnešní době rybolovem živí méně než 1000 obyvatel. Tyto čerstvé ryby a plody skončí z 80% na talířů hotelových komplexů. Velká většina obyvatel Hurghady je závislá na počtu letenek do Hurghady tedy na velikosti cestovního ruchu v Hurghadě.

Toto krásné přímořské letovisko má kolem 60 000 obyvatel a stále se rozrůstá. Na okraji města budují nové a nové budovy které vypadají jako z pohádky Tisíc a jedna noc. Tyto krásné stavby jsou určeny nejen pro domácí ale velký zájem je i ze strany Evropy. Koupit letenky do Hurghady nemůže být omyl v žádném případě. Jde o opravdu překrásné místo s neskutečnou atmosférou kde se budují stále nové a nové stavby a Hurghadě dodávají look luxusního přímořského letoviska kde nebude nouze o zábavu a dovolenkové vyžití.

Žádné komentáře:

Okomentovat