Konopný seznam

čtvrtek 3. března 2011

Stěhování do nového bydlení?

Neradi byste se zbavili Vašeho oblíbeného nábytku? Potřebujete rychle a bezpečně provést stěhování? Náš tým to vyřídí za Vás. Stěhování bytů se tak stane jen příjemným divadlem a profesionálové z firmy BLESK - Stěhování a vyklízení provedou veškerou práci za Vás.

V případě, že byste chtěli stěhování nábytku ještě více zabezpečit, můžete si vybrat i balení a s ním spojené služby. Balení a informace o něm získáte v článku po kliknutí zde: Balení

Pro stěhování bytů a pro balení pro stěhování bytů Vám připravíme cenovou nabídku na míru. V ní je započítáno: manipulace, nakládka, vykládka na jedno patro (do 18 schodů).

Kompletní ceník pro stěhování bytů najdete v Ceníku - stěhování bytů. Další ceníky najdete v menu, kde se nachází kompletní seznam ceníků - stěhování a služby.

K ceně je třeba připočítat automobilovou přepravu. Silniční přepravu při stěhování Vám nacenit dle výběru vozidla na stěhování a vzdálenosti doručení / odvoz. Přibližnou vzdálenost k Vám si můžete prověřit na stránce BLESK-u - Bratislava. Pokud Vám nevyhovuje Bratislava, informujte se o jiných místech.

Pro větší komplexnější stěhování poskytujeme zajímavé slevy.

V případě jakýchkoliv dotazů nebo nejasností nás neváhejte kontaktovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat