Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Dovolená Itálie last minute

Itálie je stát v jižní Evropě s rozlohou 301 270 km ². Itálie byla založena 17. března 1861 a rozprostírá se na Apeninském poloostrově. Itálie je z větší části obklopeno mořem. Ze severu sousedí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem, Slovinskem, San Marinem a Vatikánem.
Itálie patří mezi jednu z nejoblíbenějších destinací v Evropě, kde můžete strávit nádhernou a pohodovou dovolenou. Kolem celé Itálie vzniklo velmi mnoho letovisek a některé se nacházejí i na ostrovech,které patří k Itálii. Mezi oblíbené ostrovy patří Sardinie a Sicílie. Mezi oblíbené letoviska patří Vieste, Rimini, Ricadi, Pesaro, Lignano,Bibione, Lido di Jesolo, Kalábrie a Caorle.
Při koupi dovolené do Itálie si můžete vybrat z nabídky zájezdů last minute. Last minute má své plusy i mínusy. Mezi plusy patří ceny,protože dovolenou last minute si můžete zakoupit podstatně levnější než dovolenou first minute. Výběr míst, hotelů, kde můžete cestovat,je však omezen, protože pod pojmem last minute chápeme ty nabídky, kde potřebují cestovní kanceláře naplnit poslední místa.Dovolenou last minute si také nemůžete objednat na půl roku dopředu. Obvykle si můžete dovolenou last minute zajistit měsíc až třidopředu.
Každé letovisko Vám nabízí mnoho různých atrakcí a aktivit. Moře v letoviscích je čisté a pláže jsou většinou písčité, se zlatavým zbarvením. Rekreanti, kteří cestují do Itálie autem nebo autobusem, si většinou vybírají letoviska na severu země, protože cesta autem nebo autobusem je dlouhá a náročná. pokud chcete navštívit jižnější části země nebo některý z ostrovů, vyberte si cestování pomocí letadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat