Konopný seznam

středa 2. března 2011

Půjčky pro dlužníky

Půjčky pro dlužníky jsou poskytovány s bankovních i nebankovních úvěrových společností. Jsou poskytovány hlavně klientům, kteří mají již nějaký záznam v registru dlužníků, nebo jsou zavázáni splácením půjčky už v jiné bankovní nebo nebankovní společnosti. Půjčky pro dlužníky jsou o něco více složitější, než ty obyčejné, ale vybavení je většinou bezproblémové. Problematičtí dlužníci jsou zaznamenání v registrech dlužníků: bankovní registr CBCB, nebankovní registr LLCB, spotřebitelský registr SOLUS. Pokud mezi ně nepatříte, bankovní výpůjční společnost Vám bez problémů půjčí.

V výpůjční společnosti Provident je podmínkou pro vyřízení půjčky žádný záznam v registru dlužníků. Takový postup a podmínky při vybavení mají i ostatní z úvěrových bankovních společností (Slovenská spořitelna, VÚB, ...) Taková podmínka pro vyřízení půjčky je pro dlužníky velmi nevýhodnou a tak se musí obrátit na nebankovní úvěrové společnosti.

Čili, pokud takovýto záznam máte, a máte už nějakou jinou půjčku, v nebankovní společnosti Vám bez problémů půjčí. Nebankovní výpůjční společnost nenahlíží do registru dlužníků, obvykle půjčuje menší částky. Nevýhodou takové půjčky je však vysoký úrok, což vede k velkému proplacení půjčené finanční částky. Přesto, většině dlužníků nezbývá než využít tento typ, méně výhodné půjčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat