Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Kanárské Ostrovy Last Minute

Několik kilometrů vzdušnou čarou od pobřeží Španělska se nacházejí Kanárské ostrovy. Patří k nejkrásnějším místům na naší planetě a právě proto je neustále vyhledává množství turistů z celého světa.Kanárské ostrovy tvoří celkem šest ostrovů, přičemž největším z nich je ostrov Tenerife.
Turismus na Kanárských ostrovech doslova vzkvétá. Turistická sezóna se zde nevztahuje pouze na několik měsíců, ale trvá celý rok.Teplota se udržuje na hodnotě kolem pětadvaceti stupňů a meziročními obdobími nejsou téměř žádné rozdíly. Každý rok navštíví Kanárské ostrovy kolem deseti milionů turistů.
Letoviska na Kanárských ostrovech se nacházejí na Tenerife, ale také na ostatních ostrovech. Populární jsou i destinace na ostrově Gran Canaria nebo Lanzarote. Dovolené na Kanárské ostrovy nabízí několik cestovních kanceláří. Kromě nabídek z katalogů se dají před odjezdem sehnat i last minute dovolené.
Last minute dovolené na Kanárské ostrovy jsou stejně, jako všechny ostatní last minute dovolené, levnější, než ty, které jsou z katalogu.Protože cestovní kancelář, která dovolenou nabízí ví, že pokud ji ještěchce prodat musí ji dát za nižší cenu, obvykle to i udělá. Jelikož Kanárské ostrovy nepatří k nejlevnějším letoviskům, mohou ceny dovolených na Kanárské ostrovy v nabídce last minute klesnout i o několik set eur.
Pokud se rozhodnete last minute dovolenou na Kanárské ostrovy využít, neváhejte a nabídky cestovních kanceláří se podívejte.Kanárské ostrovy rozhodně patří k místům, které se vyplatí navštívit alespoň jednou za život a zda už se rozhodnete pro dovolenou přes léto nebo zimu, nikdy neprohloupíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat