Konopný seznam

čtvrtek 3. března 2011

Nakupte pohodlně a levnější stavební materiál přes stavební portál www.lacnestavanie.sk.

Stavební materiál pohodlně a levně!
Úterý, 21. Únor 2012 Rubriky: Obchod a služby
Využijte nabízen výhodný nákup stavebního materiálu s vysokými objektovými slevami as garancí ceny na delší období. Kromě cenových výhod nabízí společnost Levné stavění sro pro své zákazníky zdarma i mnohé nadstandardní služby. (např. svoz palet přímo ze stavby, materiálové poradenství atd.).

Levnější a rychlejší
Stavební materiál je v porovnání s kamennými stavebninami mnohem levnější a kvalita zůstává stejná! Podstata nízkých cen stavebního materiálu spočívá v tom, že zboží je distribuován přímo od výrobců, čímž odpadají náklady na provozování prodejen a skladování materiálu, což se automaticky promítne i do cen.

E-shop www.lacnestavanie.sk je dostupný kdykoliv online, nejste omezeni otevíracími hodinami!

Jak nakupovat?
Je to velmi snadné, stačí si vybrat stavební materiál, přenést do elektronického nákupního košíku, vyplnit a odeslat objednávku. V případě, že nevíte kolik materiálu potřebujete stačí požádat o bezplatný výpočet spotřeby.

Klikněte na stránku www.lacnestavanie.sk a máte ihned možnost vybírat. Rozvoz objednaného materiálu je zdarma po celém Slovensku!

Kdo je za tím vším?
Portál provozuje společnost Levné stavění sro, která je v současnosti jedničkou v internetovém prodeji stavebního materiálu na Slovensku.

Vznik společnosti se datuje od roku 2009 a momentálně vstupujeme už do čtvrté stavební sezóny. Prodejní rok 2012 byl velmi úspěšný as 50% nárůstem tržeb objem celkového prodeje dosáhl 1,49 milionů EUR.

Žádné komentáře:

Okomentovat