Konopný seznam

čtvrtek 3. března 2011

Expresní zásilky levnější téměř o polovinu

Přepravní společnost DHL Express odstartovala letošní podzimní sezónu zavedením akciových cen za přepravu expresních zásilek do celého světa.

Klientům díky online objednávkovému formuláře ušetří čas a díky slevě trvající do konce roku 2010 i finance.

DHL EXPRESS nabízí nejlepší pokrytí v odvětví. Služba DHL EXPRESS 9:00 / 12:00 obsluhuje více destinací v Evropě, Africe, na středním východě, v Americe a Asii do garantované hodiny, než jakákoliv jiná expresní společnost.

"Přepravu za speciální ceny si mohou klienti objednat telefonicky na čísle 18 811, ale i přímo na naší stránce www.dhl.sk, což výrazně urychlí objednávkový proces a klientům zjednoduší život", říká generální manažerka DHL Express Czech Republic, Daniela Mišurová.

Globální služba zajišťována lokálním týmem poskytne rychlé doručení s možností sledování zásilek od vyzvednutí až po doručení. V případě zásilek mimo EU standardně poskytuje i celní služby.

"Při mezinárodních službách DHL EXPRESS 9:00 / 12:00 garantujeme stanovené přepravní časy, možnost sledování pohybu zásilky na internetu a záruku vrácení plného přepravního", dodává Mišurová.

* Platí pro klienty platící v hotovosti.

Doplňkové informace:

Společnost DHL je globálním lídrem na trhu mezinárodní expresní přepravy a logistiky. Z jednoho zdroje nabízí inovativní a zákaznicky orientované řešení v oblasti expresní, letecké, námořní a pozemní přepravy, logistiky, jakož i mezinárodní pošty. Svými službami pokrývá DHL přibližně 220 zemí a teritorií světa. Její globální síť je propojena unikátním způsobem se znalostí lokálních trhů. Na celém světě zaměstnává 300 000 flexibilních a odpovědných pracovníků. DHL je součástí skupiny Deutsche Post DHL. Tržby skupiny v roce 2008 dosáhly více než 54 miliard eur.

Žádné komentáře:

Okomentovat