Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Navštivte Rakousko

Přemýšlíte, jaký výlet si s rodinou udělat ve chvílích volna? Okolní památky a přírodu máte už dobře znáte a chtěli byste se podívat i někam dál? Nemáte ale tolik času,kolik by dovolená do cizích zemí zabrala? Nevadí, i pro Vás máme nabídku!

Už jste se někdy podívali do Vídně? Tamní památky lákají turisty z celého světa atakují vánoční Vídeň, to je opravdu překrásná podívaná. Konají se zde trhy s množstvím zajímavých suvenýrů, koncerty, v galeriích je mnoho krásných výstav,které stojí za shlédnutí. Také Vídeňská zoologická zahrada v Schönbrunnu,krásném rakouském zámku je ideálním výletem pro rodinu s dětmi. Prater, zábavní park v centru metropole bude zajisté atraktivním cílem pro Vaše děti i pro Vás.

Že ale nemáte dostatek času na cestování autem? Leťte letadlem! Není nic lehčíhoa dostupnějšího, než letenky online! Stačí pohodlně z domova zadat do vyhledávače heslo "letenky" a pouze vybírat, jaká nabídka pro Vás bude nejvhodnější. Termín odletu i návratu si volíte sami. Cesta trvá jen pár hodin a vybudete moci strávit krásný víkend v Rakousku! Letiště Vídeň je nedaleko centra,také díky frekvenci dopravních služeb je dostupnost ideální. On-line rezervaci letenek Vám zabere pár minut a web Vám sám vygeneruje, kolik budete platit,částku se všemi taxa a poplatky, jak dlouho v letadle strávíte, čas odletu i příletu. Letenku budete mít již přichystanou na letišti, takže Vás nebude provázet žádný shon u terminálů.

Nechte se zlákat krásou Rakouska a objevte ji s celou svou rodinou, třeba už příští víkendové volno!

Žádné komentáře:

Okomentovat