Konopný seznam

čtvrtek 17. března 2011

Nejlevnější Last Minute

Last minute dovolené jsou stále velmi populární. Nesou s sebou několik výhod, ale i několik nevýhod. Je velmi individuální, co konkrétně člověku vyhovuje. Last minute dovolené nabízejí cestovní kanceláře do všech destinací a proto má člověk možnost si skutečně vybrat.
Obecně jsou last minute dovolené levnější, než ty, které se nacházejí v katalozích. Jde o to, že cestovní kancelář ví, že pokud chce místo pro dovolenou prodat před odjezdem a ujistit se, že místo nezůstane neobsazené, musí snížit jeho cenu. Takové slevy se jeví být velmi dobrým prostředkem předávání dovolených, protože mnoho lidí čeká právě na tuto možnost. Last minute dovolené však nesou s sebou i nevýhody. Jednou z nich je fakt, že dovolené bývají poměrně obsazena proto se dá takto sehnat pouze pár míst, což bývá problém při větších skupinách. Kromě toho je třeba mít na takovou dovolenou skutečně flexibilní čas, protože ne každý si může dovolit odejít jen tak na delší dobu od svých povinností.
Cena last minute dovolených závisí na destinace, délky pobytu a samozřejmě i od cestovní kanceláře. Nedá se říci, který last minute pobyt je ten nejlevnější, avšak pokud se člověk podívá na více nabídek, určitě si najde tu nejvýhodnější. Slevy na last minute dovolených někdy dělají i více než sto eur a právě proto je vhodné si prohlédnout několik nabídek. Pokud se tedy chcete ujistit, že Vaše lastminute dovolená je opravdu ta nejlevnější, podívejte se na několik možností a až potom si vyberte.

Žádné komentáře:

Okomentovat