Konopný seznam

středa 2. března 2011

Půjčka na exekuci

V životě člověka se občas stane to, že se mu nakupí několik špatných situaci najednou. Je možné, že Vás vyhodí z práce, Vy si ji dlouhodobě nevíte najít, a nemáte z čeho platit účty. Jednoho dne se Vám ozve exekutor a tehdy je už situace opravdu kritická. Avšak i na tento problém existuje řešení.

Pokud v nejbližších dnech očekáváte exekutora, který se chystá zabavit Vaše nemovitosti, a Vy už prostě nevíte jak dál existuje možnost takzvané "exekuční půjčky". Třeba si uvědomit, že tato půjčka je určena jen a jen jako pomoc pro lidi, aby jim nebyla vzata i střecha nad hlavou, kterou mají. Určitě je moudřejší vzít si půjčku, jako celý domů.

Půjčku na exekuci je možné vybavit velmi rychle, tak aby exekutor nestihl vzít vše co Vám patří. Peníze Vám budou vyplaceny v průběhu několika dní. Půjčka sdružuje jednotlivé závazky do jednoho, a tak je možné rozložit si ji i na delší časové období, pokud nenajdete pořádnou práci, kterou byste mohli začít splácet všechny dluhy. To znamená, že výše splátky bude upravena, dle možností splácet.

Avšak při těchto druzích půjček je třeba pozorně podívat i na samotné nevýhody. Úroky, které při nich vznikají mají obrovskou míru, takže si třeba dávat při této možnosti velký pozor. Půjčka bývá většinou znovu ručena nemovitostmi. Půjčku ne exekuci je možné splatit také i předčasně.

Poslední rada na konec. Půjčku na exekuci použijte už jen v případech pokud neexistuje žádné jiné východisko. Snažte se jí vyhýbat všemi různými způsoby, avšak určitě si nenechte vzít střechu nad hlavou od exekutora.

Žádné komentáře:

Okomentovat