Konopný seznam

čtvrtek 3. března 2011

Půjčky bez registru

Potřebujete peníze, ale banka Vám nechce vyhovět protože máte zápis v registru dlužníků. Stále však můžete využít nebankovní půjčky bez registru, při kterých se bankovní registr neprověřuje. Tento finanční produkt je proto dostupný pro většinu žadatelů o půjčku. Jako další výhoda by se dala označit rychlost vyřízení půjčky, která se v mnoha případech pohybuje do 24 hodin od schválení půjčky. Právě proto se tento finanční produkt často označuje pojmem půjčky do 24 hodin.

K dalším výhodám patří i to, že jejich často můžete vybavit online, nemusíte tedy nikam chodit. Vaši schopnost splácet prověří nebankovní společnosti přes internet, případně k Vám domů pošlou finančního agenta, který vše ověří a poskytne Vám půjčku.

V případě, že máte dostatek peněz můžete vyzkoušet termínovaný vklad s top úrokem.

Na našem trhu patří k nejoblíbenějším půjčkám bez registru bezhotovostní úvěr od nebankovní společnosti Provident. Na tuto společnost se ročně obracejí tisíce lidí a právě proto patří na Slovensku k největším poskytovatelem nebankovních půjček. Získané peníze z půjčky můžete použít na jakýkoliv účel.

Chci půjčku od Providentu

V poslední době se u nás rozšířily i rychlé půjčky od společnosti Ferratum. Půjčky od Ferratum se často označují jako krátkodobé sms půjčky, protože se poskytují jen na 15 dní. Výhodou a zároveň nevýhodou může být výše půjčky, která se pohybuje od 25 do 250 eur.

Chci rychlou půjčku od Ferratum

1 komentář:

  1. Když chcete vědet jak získat nejvýhodnejší půjčku, stavte se na této stránce: http://jaknapujcku.cz/

    OdpovědětVymazat