Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Finská pujčka od společnosti Feratum

Společnost Feratum působí na našem trhu již řadu let. Od té doby si vybudovala klientelu, která využívá její služby nejen jednorázově, ale i pravidelně. V 15 zemích Evropy včetně České republiky se totiž můžete setkat s velmi populární finanční službou – feratum půjčkou.

Právě společnost Feratum dala vzniknout i jiným názvům této půjčky, takže je možné se setkat i s označením finská půjčka nebo sms půjčka. Jedná se tedy o jednoduchou půjčku na malé částky, která je uzavírána pouze s pomocí sms zprávy nebo internetového formuláře. Po odeslání potřebných údajů je půjčka ihned zpracovávána. Díky tomu se půjčka hodí zejména pro ty, kteří potřebují malou částku na nečekané výdaje nebo těsně před výplatou.

Půjčka je poskytována každému, kdo nemá záznam v bankovním ani nebankovním registru, bez ohledu na jeho příjmy. Požádat tak můžou i ženy na mateřské dovolené, důchodci, studenti nebo i nezaměstnaní. Je však třeba mít na paměti, že i tuto půjčku je třeba splácet. Doba splatnosti je téměř vždy 21 dní. Společnost Feratum však nabízí možnost prodloužení této doby o dalších 15 dnů, samozřejmě za drobný poplatek. Nemusíte tak být v časovém stresu. Poplatek za poskytnutí půjčky činí vždy fixně 25 % z půjčené částky.

Žádné komentáře:

Okomentovat