Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Ultra last minute dovolená?

Stres a povinnosti, které naplňují náš dennodenní život, nás připravují o fyzické i psychické zdraví. Aby mohl této zátěži člověk odolat, potřebuje se alespoň na chvíli odpočinout od všech těchto nepříznivých vlivů, které ho obklopují. Mnoho lidí dává díky ceně přednost last minute zájezdům, slyšeli jste už ale io ultra last minute dovolených?

last minute dovolená je postavena na principu nabídky cestovní kanceláře, která však přijde až v okamžiku, kdy se předpokládá, že za plnou cenu by ho už nikdo nekoupil. Aby místa nezůstala volná, jsou cestovní kanceláře ochotny slevit i přes sto euro.

Ultra last minute dovolené tento princip dovedli do absolutního extrému. Nejčastěji se jedná o zájezdy, které jsou nabízeny přímo na letišti nebo několik málo hodin před odjezdem. Někdy je tak označována i nabídka cestovních kanceláří, která se pár dní před odjezdem otevře na jednu či dvě hodiny, aby zatraktivnila nákup dovolených. Jako z povahy ultra last minute vyplívá, bohužel se hodí převážně pro ty, kteří si mohou přizpůsobit své pracovní povinnosti na poslední chvíli a nemusí např. hlásit dovolenou už na začátku prázdnin. Pokud se svými časovými možnostmi můžete využít tyto nabídky, může být Vaše nejlevnější dovolená, právě dovolená ultra last minute.

Žádné komentáře:

Okomentovat