Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Půjčka přes SMS: rychle, jednoduše, draze

Potřebujete opravdu rychlou půjčku? Nemůžete na peníze dlouho čekat? Pak se jistě Vaše pozornost zaměřuje na nabídky rychlých půjček. A právě takovou možnost Vám dává i společnost Ferratum prostřednictví své rychlé sms půjčky.

Ačkoliv název napovídá, že Feratum sms půjčky se sjednávají pomocí zaslání sms, není to pouze jediný způsob, jak získat tyto rychlé peníze. Kromě zaslání sms z Vašeho mobilního telefonu totiž můžete využít i způsob sjednání Ferratum půjčky přes internet. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a jedním stisknutím tlačítka ho odeslat.

Je půjčka přes sms opravdu rychlá?

Možná se ptáte, kde půjčka přes sms bere svoji rychlost. Ta se skrývá zejména v jednoduchosti sjednání a neméně pak i ve velmi jednoduše splnitelných podmínkách půjčky. K jejímu získání totiž nemusíte hledat ručitele, poskytovat zástavu nebo dokazovat své příjmy. Stačí, pokud nemáte záznam v registru dlužníků a samozřejmě je Vám nad 18 let. Pokud tyto podmínky splňujete, je Vám automaticky půjčka přidělena.

Rychlost tak je tak opravdu nezávislá na rychlosti sjednání, to je vyřízeno do 10 minut. Otázka je, jak rychle se slíbené peníze dopraví až k Vám. Pokud Ferratum sms půjčku využíváte poprvé, počítejte s tím, že doprava peněz je závislá na službách České pošty. První půjčka je totiž kvůli ověření důvěryhodnosti poskytována pouze prostřednictvím poštovní poukázky. Již od druhé půjčky se však proces předání značně zrychlí, protože Vám budou peníze zasílány na Váš bankovní účet.

Žádné komentáře:

Okomentovat