Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Nebankovní půjčky: jaké jsou možnosti?

Nebankovní půjčky jsou na rozdíl od těch bankovních velice flexibilní v podmínkách, které nabízejí svým klientům. Můžete se tak u nich setkat s celou škálou produktů. Který si vyberete na vyřešení Vaší situace je pouze na Vás.

Půjčka na nákupy

Jestliže se chystáte na velký nákup nebo prostě jen chcete mít jistotu, že Vám na vše potřebné budou stačit peníze, můžete využít nebankovní kreditní karty nebo nákup na splátky. Kreditní kartu můžete mít na všechny nákupy při ruce a čerpat do limitu krytí opakovaně podle potřeby. Nákup na splátky si můžete sjednat přímo v obchodě, takže při nákupu s sebou nepotřebujete žádnou hotovost.

Půjčka před výplatou

Čas od času se může stát, že ačkoliv vážnější finanční problémy nemáte, nevyjdete s výplatou. Pro tyto situace lze samozřejmě využít mnoho možností, nejčastěji využívanou jsou však rychlé sms půjčky. Tato rychlá půjčka je vyřízena okamžitě, bohužel její omezení je v nízké částce, kterou si lze půjčit.

Půjčka online a telefonní půjčka

Pro půjčení větších částek jsou pro Vás připraveny půjčky online a telefonní půjčky, které se sjednávají prostřednictvím internetu a telefonu. Jejich podmínky se společnost od společnosti liší, půjčka 20000, 50000 nebo i 100 000 Kč však nebývá problém.

Nebankovní hypotéka

V neposlední řadě nebankovní společnosti nabízí i obdobu klasické hypotéky. Nebankovní hypotéka je také vázána na financování bydlení, ale není zde podmínka potvrzení o příjmu, což dělá mnohým lidem u banky problémy. Jako neúčelová alternativa hypotéky, pak může sloužit tzv. americká hypotéka.

Žádné komentáře:

Okomentovat