Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Pujčky od společnosti Home Credit

Společnost Home Credit působí na českém trhu již od roku 1997. Od té doby připravila pro své klienty řadu produktů, kterými se různým způsobem snaží zprostředkovat peníze na veškeré jejich potřeby.

Nákup na splátky

Asi nejoblíbenějším produktem společnosti Home Kredit půjčka jako nákup na splátky. Na rozdíl od jiných půjček ho můžete sjednat přímo v obchodě pouze na základně dvou dokladů totožnosti. Nakupovat tak můžete na více než 5 000 místech po celé České republice.

Online půjčka a telefonní půjčka

Tyto dvě půjčky jsou poskytovány prostřednictvím komunikačních kanálů – telefonu a internetu. Výhodou obou těchto půjček je to, že nepotřebujete dokladovat své příjmy ani nepotřebujete ručitele. Stačí zavolat na bezplatnou linku nebo vyplnit internetový formulář a do pár dní máte až 150 000 Kč na svém účtu.

Auto úvěr

Pokud potřebujete finance na nákup nového či ojetého vozu, nejlepší volbou je u home credit půjčka ve formě úvěru na auto. Sjednání probíhá přímo na prodejních místech, kterých je v České republice několik stovek.
Kreditní karty

Jako většina nebankovních společností, i Home Credit nabízí svým klientům využívat několika druhů kreditních karet. Ty oceníte zejména v situacích, kdy potřebujete čerpat finanční prostředky opakovaně, bez splacení předchozích nákupů.

Žádné komentáře:

Okomentovat