Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Nejvýhodnější půjčky

Půjčky jsou v době, ve které žijeme úplně normální věcí. Každý člověk potřebuje úvěr, ať už na auto, bydlení, nebo dokonce i na studování. Nyní přichází otázka. Které půjčky jsou nejvýhodnější?

Nejvýhodnější půjčka by se dala definovat jako půjčka, která ve všech směrech vyhovuje žadateli. Tedy aby na konci každý odškodnil co nejmenší možnou částku. Při vybírání půjčky musíme být maximálně opatrný a důsledný. Není dobré příliš uspěchat výběr správného úvěru. Je třeba podívat se na podklady všech dostupných bankovních a nebankovních společností, nakonec to porovnat a vybrat si tu nejlepší možnost.

Třeba si uvědomit, že bankovní společnosti jsou stále tou levnější možností. Jejich úrok se nedá s nebankovky ani rovnat. Nicméně jsou případy, kdy Vás prostě banka odmítne, nebo potřebujete půjčku získat co nejdříve, a co nejjednodušším způsobem.

V této situaci nastupují na řadu nebankovní společnosti. Při nebankovky je důležité porovnávat údaj, kterým je roční procentní sazba nákladů. Takzvané RPSN. Služby nebankovních společností nejčastěji využívají osoby, které byly bankami již předtím odmítnuty. Nebankovní instituce Vám dokáže zařídit úvěr již během 24 hodin. O takové rychlosti se Vám při bank může jen snít. Je dobré spolupracovat s takzvaným finančním poradcem, který Vás seznámí se všemi dostupnými produkty a bude se Vám snažit pomoci vybrat co nejlépe. Nejlevnějšími produkty na našem trhu jsou Cetelem, ProfiCredit, a Cofidis. Pokud se rozhodnete pro nebankovky, určitě se orientujte na tyto společnosti.

Záleží už jen na Vás zda se vydáte cestou bankovních nebo nebankovních institucí. Všechno má své výhody, ale také nevýhody. Pokud chcete nejlevnější půjčku, tak se určitě obraťte na banku. Pokud ji potřebujete mít co nejdříve, určitě je správnou volbou nebankovní společnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat