Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Dobrá půjčka

Obecně se pozná dobrá půjčka tak, že je poskytnuta rychle, za co nejnižší úrok a za přehledných smluvních podmínek. Už tím, že porovnáváte několik úvěrové produkty bank, můžete ušetřit na konci stovky eur. U nebankovních společností si třeba dávat pozor hlavně na jejich serióznost a dobrou smlouvu při zadávání půjčky. Komerční banky i různé nebankovní společnosti nám v dnešní době nabízejí nespočet produktů, jak získat finanční prostředky na uspokojení potřeb klientů. Každý si musí sám, podle vlastních možností a nároků, vybrat, který produkt je pro něj nejvýhodnější.

Každá z půjček má své výhody i nevýhody. Žadatelé musí nejprve zvážit, zda si vyberou některý z produktů komerčních bank nebo nebankovních institucí, které většinou klientům nabízejí mnohem výhodnější úvěry bez zdlouhavého papírování a také podmínky jsou mnohem lepší než v bankách. Dále si zájemce musí zvážit, zda má nějakou nemovitost, která by mohla být vhodnou jistotou; posoudit účel, na který mají být finance použity; délku splácení jistiny (při delším splácení se zvyšuje i dlužná částka, kterou musí klient splatit).

Podle mého uvážení nejvýhodnější půjčkou v oblasti komerčních bank je produkt Poštovní banky - Půjčka na bydlení. Je to z toho důvodu, že Poštovní banka má pobočku na každé poště, je bezúčelová, bez potvrzení o příjmu, bez ručitele, bez poplatku za předčasné splacení, s možností bezplatného odkladu splátek až na 6 měsíců a nízkou měsíční splátkou od 53 € a může ji získat každý občan ČR od 18 do 62 let, který je zaměstnán déle než 6 měsíců, výsluhu, starobní i invalidní důchodci.

Nebankovní společnosti nabízejí také mnoho výhod, pro které si je lidé velmi často vybírají. Je to především méně byrokracie, žádné potvrzení o příjmech, půjčky jsou bez nahlížení do bankovního registru, jsou bezúčelové, nepotřebují ručitele a žádat o ně můžete i o půjčky online, z pohodlí Vašeho domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat