Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Nejjednodušší vznik společnosti

Máte dobře propracovaný podnikatelský plán, který je třeba už jen zrealizovat? V cestě vám však brání nedostatek finančních prostředků potřebných pro založení vlastní společnosti. V takovém případě není ještě nic ztraceno a svůj sen o vlastní společnosti si můžete splnit. Máte dvě možnosti. První možností je získat půjčku z banky. Pokud jste však zapsáni v registru dlužníků banka vám půjčku neposkytne. Požádat o půjčku můžete ještě i nebankovní společnost, která na rozdíl od banky do registru dlužníků nenahlíží.

Druhou možností je koupit si předzaložené, tzv. ready made s. r. o., která je registrována na daňovém úřadě a má přidělené DIČ nebo IČ DPH. Nastartovat svůj byznys můžete tak velmi rychle a bez zdlouhavého papírování a pobíhání po různých úřadech. Ready made společnosti jsou reálné společnosti, které jsou zapsány v Obchodním rejstříku a mají přidělené IČO. Tyto společnosti nikdy nevyvíjely žádnou činnost a byly založeny za účelem dalšího prodeje. Prodejem ready made společností se zabývá řada firem. Koupit si takovou společnost můžete již za 15.000 Kč. Cena samozřejmě závisí na druhu společnosti.

Pokud již společnost založenou máte je tu ještě otázka, kde budete podnikat? Můžete si potřebné prostory koupit nebo pronajmout. My vám však nabízíme možnost mít jen virtual office tj. virtuální sídlo společnosti a podnikat budete moci z pohodlí svého domova. Ušetříte tak nejen za pronájem či koupi prostor ale i za jejich zařízení. Zákon ČR umožňuje podnikatelům mít tzv. virtuální sídla společnosti. Adresu sídla máte zapsanou v Obchodním a Živnostenském rejstříku. Společnosti, které se zabývají prodejem virtual Office v rámci svých služeb zajistí vaší společnosti poštovní adresu, přebírání a úschovu pošty, oznámení o přijetí zásilky formou emailu, sms nebo telefonicky a množství doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat