Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Rychlé úvěry do 24 hodin

Rychlé úvěry, resp. rychlé půjčky do 24 hodin poskytují na našem trhu různé bankovní i nebankovní subjekty. Tyto úvěry jsou sice poskytovány rychle, ale vztahují se na ně pozdější vyšší poplatky a tedy zvyšuje se i částka, která je splacena dlužníkem. Jedná se o vyšší úroky a také RPSN (roční procentní sazbu nákladů).

Název "rychlé úvěry do 24 hodin" můžeme také nahradit pojmem spotřebitelský úvěr. Ten bývá často nabízen jako účelová půjčka v obchodech na nákup, např. spotřebního zboží - elektronika.

Stejně jako u jiných spotřebitelských úvěrů, zda půjček se i při těchto rychlých půjčkách velmi podrobně seznámíte s podmínkami splácení, výškou úrokových sazeb i RPSN.

U tohoto typu půjčky se nenahlíží do bankovního registru, takže žadatelé se nemusí bát případných nesrovnalostí, protože u některých klientů se vyskytne problém kvůli tomu, že v něm mají záznam.

Výhodami jsou:

- Půjčka je bez ručitele,

- Bez uvedení účelu (na rozdíl od účelových úvěrů, kde musíte zadat účel),

- Peníze můžete získat v hotovosti nebo bankovním převodem na Váš účet,

- Půjčka je vybavena prakticky okamžitě,

- Může být použita i na splacení úvěrů v jiných bankách.

Žádosti o rychlé úvěry se mohou podávat různými formami - osobně na pobočce banky, která vybraný produkt poskytuje, či například přes telefon. Novinkou je podávání žádostí přes Internet.

Žádné komentáře:

Okomentovat