Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Nebankovní půjčky bez registru

Stalo se Vám někdy, že jste měli pár dní před výplatou a nutně jste potřebovali menší obnos peněz? Jste podnikatel a nutně potřebujete vyplatit zakázky, na nichž závisí budoucnost Vašeho podnikání? Bankovní půjčka je zbytečně zdlouhavá a složitá - musíte navštívit banku, podepsat různé papíry a až potom můžete dostat peníze. Pokud jste ale zapsán v bankovním registru dlužníků, banka Vám peníze neposkytne. Nemusí ji přesvědčit dokonce ani doklad o příjmu. S tímto si už nemusíte lámat hlavu, protože existují nebankovní půjčky bez registru. Peníze Vám poskytne nebankovní společnost, která se specializuje na tuto problematiku. Podmínky schválení půjčky jsou u těchto společností mnohem výhodnější než podmínky komerčních bank.

V mnoha případech nemusíte podávat doklad o příjmech av mnoha případech se nenahlíží do registru dlužníků. Podnikatelé potřebují zaplatit za zboží nebo služby a přitom stále ještě čekají na peníze od jiných firem. Díky těmto zpožděním se podnikatelé dostávají do situací, kdy si musí půjčit a právě půjčky bez registru jsou pro ně tou správnou volbou.

Vybavení nebankovních půjček trvá ve většině případů méně než 24 hodin, nenahlíží se do obchodního rejstříku a více než 90% žádostí je kladně vyřízených. Velmi dobrou volbou je i rychlá SMS půjčka pro všechny, kteří potřebují půjčit od 600 do 6000 Kč (doba splatnosti je přitom 15 dní). Rychlá SMS půjčka se dá vyřídit iv průběhu 10 minut a to prostřednictvím on-line formuláře, který můžete vyplnit i z pohodlí Vašeho domova. Je tedy bez schůzky a zbytečného papírování.

Mezi přední poskytovatele nebankovních půjček patří společnosti Provident, Cetelem, Cofidis, Tesco, Triangel a další. Rychlá půjčka od Providentu se vyplatí všem, kteří mají zápis v registru dlužníků. Provident nabízí půjčky bez ručitele a můžete si u nich půjčit od 2500 do 35000 Kč. Vyřízení trvá jen několik minut, ale musíte prokázat, že jste schopni splácet půjčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat