Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Tvorba web stránek ze šablony - může mít mnoho výhod.

Tvorba web stránek ze šablony nemusí vypadat pro mnohé firmy jako lákavá tvorba web stránek. V praxi se často setkáváme, že zákazník požaduje výjimečnost svého vzhledu a pod pojmem webdesign ze šablony často nachází nějaký nižší standard, oproti designu vytvořeného na míru.

V dnešní době je moderní trend, rychlé tvorby web stránek s přispěním klienta. Nabízejí se mnohé samoobslužné systémy s předpřipravenými grafickými prvky. Velmi pěkně působící, designově propracované. Málokdo si však uvědomuje, že propagace firmy není jen o obsahovém odlišení od konkurence, poskytování mnoha výhod, ale také od vizuálním odlišení svých propagačních - reklamních nástrojů. Není nic lepšího než, když lidé firmu poznávají podle jejich charakteristických rysů jejich firemního designu. Určitě každý z Vás má zafixované určité firmy podle nějakých charakteristických znaků. V tomto případě to platí i při tvorbě webdesignu, při tvorbě webové prezentace. Nejlepším řešením je pokud zákazník, který nemá vypracovaný design manuál svého korporátního designu, zadá jeho vypracování profesionálním grafickým studiím.

Spojení výhod tvorby web stránek ze šablony a tvorby web stránek na míru, je vytvoření předpřipravených šablon nabízených pro zákazníky. Na stránce fg ateliér, Kotrla se zabývá a specializuje na tvorbu reklamních a propagačních nástrojů pro firmy a živnostníky je množství předpřipravených designů pro různé typy podnikatelských činností. V čem je výhoda?:

* Množství designů
* Vyobrazena konečná podoba designu
* Expresní vyhotovení do 3 pracovních dnů
* Základní seo optimalizace
* Jedinečnost vašeho designu je zajištěna stažením webšablony z nabídky
* Stránky s redakčním systémem
* Cena tvorby web stránky-z důvodu predpripravenosti
* Možnost změny obrázků a barev za příplatek

Žádné komentáře:

Okomentovat