Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Seznamte se s ready made společnostmi

Ready made s.r.o. Říká Vám něco tento výraz? Mně už ano, čili tento článek se bude věnovat ready made společnosti nebo společnostem. Trošku víc si to teď objasníme že co to tedy vlastně je, jak funguje tu takové ready made sro a nač vlastně slouží. Jsou to společnosti které nikdy nevykonávali nějakou činnost to znamená že se s nimi nic nedělo a byly postaveny nebo založené na to, aby se prodávaly dál. Většinou se koupí dané společnosti stáváte jejím okamžitým vlastníkem a můžete rozjet své podnikání s ní.

Další způsoby jak nabýt vlastní firmu je založení s.r.o., které bude stát dostatek času, energie a hlavně peněz. Určitě si nezakládejte vaši vlastní firmu pokud nevíte nebo víte jen dostatečně obchodovat nebo se pohybovat v marketingu. Moderní je na vlastní firmě to že si objednáte virtual Office, tedy virtuální sídlo. To je takové, které nejenže neexistuje ale je ve virtuálním světě, ať už jako webová stránka z které informace se ukládají na servery nebo různé další druhy takových sídel. Ale nyní zpět k hlavnímu tématu o ready made společnosti. Při zakoupení Ready made sro můžete začít podnikat už během několika hodin. Společnosti jsou pravidelně připraveny k okamžitému prodeji se všemi dokumenty. V tomto článku bych se chtěl věnovat, ještě na pár slov, daním a konkrétně vrácení daní ze zahraničí - z Nizozemska. Zde výška daní závisí od výšky zisku nebo výdělku. Čím více vyděláte, tím více Vám Nizozemsko zdaní.

Požádat o vrácení daně Nizozemsko můžete až koncem aktuálního roku. To znamená že pokud jste pracovali na tomto území v roce 2011 tak o vrácení můžete požádat až 31. prosince roku 2011. Nárokovat takové vrácení daní si můžete jedině tehdy, pokud jste pracovali na poloviční úvazek, měli jste dva aktivní zaměstnání, změnili jste zaměstnání nebo jste neodpracovali celý daňový rok - což je od 1.ledna až do 31. prosince konkrétního roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat