Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Eseróčka se těší stále větší oblibě

V následujícím článku se budeme věnovat tzv. "Es-er-óčkam" (s.r.o.) K založení s.r.o. potřebujete mít jako každý jiný více než dobré marketingové schopnosti a orientovat se v akcích je samozřejmost. Když se Vám podaří založit vaši vlastní firmu tak určitě jako první udělejte to že si vyhledáte nějaké dobré a levné registrační sídlo, objednáte si ho a budete podnikat dál. Registrační sídlo není až tak drahé, protože jeho cena se na internetových obchodech pohybuje okolo částky 15-30 eur na měsíc. Většina takových sídel poskytuje donášku a příjem pošty, a pro podnikání je třeba takové registrační sídlo, protože je to zapsáno jako sídlo podnikatele v obchodním rejstříku. Avšak takové zakládání s.r.o. není tak snadné jak se může zdát.

Přibližně čtyřicet procent podnikatelů má problémy se zakládáním jeho vlastní firmy a polovina z nich se na to po čase "vykašle" a přestane s tím. Důvodem bývají vysoké náklady a nízké zisky. Problém nastává zejména tehdy, pokud podnikatel není schopen platit dodavatelům za dodané služby a zboží. Podnikatelé do nákladů firmy často zahrnují i ​​zboží, které si koupí do své domácnosti. Nábytek, mobilní telefony, auta, a mnoho dalšího.

Když nechcete mít takové problémy tak Vám určitě radím koupit si nějaké ready made s.r.o. Slyšíte to poprvé? Stačí si to vyhledat na internetu. Jsou to vlastně takové s.r.o., které jsou již vzniklé, ale neobchodovalo se s nimi, respektive nevykonávaly žádnou výdělečnou činnost. Tyto firmy čekají jen na odkoupení a tradovaný dále a neslouží na nic jiného než jen na tyto věci. Avšak mnoho firem pomalu začne krachovat nebo už nebudou takové výnosné, že nebudou stačit na její finanční udržení. V takových případech pomůže jedině jen propagace, čili reklama na takovou firmu. Sice si budete muset sáhnout na dno ale když chcete zachránit vaši sro udělat to musíte. Avšak pokud se ani tato metoda neosvědčí zůstává jedině prodej společnosti, který závisí už jen na Vás. Komu a za kolik ji prodáte, a zda ji vůbec takovou ještě prodáte. Samozřejmě že pod cenu Vám nikdo takové krachující firmu nekoupí.

Žádné komentáře:

Okomentovat