Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Cestujte levně s nizkonákladovými leteckými společnostmi

Jestliže rádi cestujete, možná jste i Vy již slyšeli o nízkonákladových leteckých společnostech, které umožňují za opravdu nízkou cenu cestovat letadlem do celé řady míst po celém světě. Těchto nízkonákladových společností je celá řada. Představme si nyní ty nejznámější.

Ryanair

Suverénní jedničkou mezi leteckými společnostmi je irská nízkonákladová společnost Ryanair. Ta sice létá z České republiky pouze z jednoho místa, a to z Brna, ale celou řadu destinací. Do těch ostatních se pak snadno dostanete přestupem nebo odletem z některého méně vzdáleného letiště v zahraničí, jako je Frankfurt, Vídeň či Bratislava.

Wizz Air

Další nízkonákladovou společností je Wizz Air, která pochází z Maďarska. Ceny letenek jsou přibližně stejné, jako u předchozí společnosti, na rozdíl od Ryanairu ale Wizz Air létá nejen z Brna, ale také z Prahy. Zakoupit si tak můžete letenky do levné letenky Barcelona, Řím, Londýn, Oslo a další.

Easy Jet

Anglická společnost Easy Jet nabízí pro Českou republiku velmi zajímavé ceny. Ačkoliv tato aerolinka není tak známá, jako již zmíněné dvě, rozhodně si zaslouží dostatek pozornosti. Přímo z Prahy s touto společností můžete létat na dvě londýnská letiště, ale také do Amsterdamu, Bristolu, Lyonu, Paříže a dalších měst.

Kromě těchto společností můžete vyzkoušet i další letecké společnosti, jako je Smart Wings nebo Jet 2. Levné letenky lze však najít v případě nejrůznějších slevových akcí i u zavedených dopravců, jako je ČSA, Condor či Kim.

Žádné komentáře:

Okomentovat