Konopný seznam

úterý 1. března 2011

SMS půjčky pro studenty


Studium a studentský život jsou nejednou finančně velmi náročné. Bez podpory rodičů nebo práce při škole je velmi těžké zvládnout studium na vysoké škole. Mnozí studenti řeší finanční problémy různými úvěry. Častokrát však nemyslí velmi do budoucnosti a jejich finanční rozhodnutí jsou velmi nízké kvality.

Pro studenty mohou velmi lákavě znít nabídky nebankovních společností. Tyto subjekty nejsou licencované, a proto jejich chování není vždy standardní. V minulosti se vyskytlo několik případů, kdy klienti byli takovými společnostmi podveden. Tyto podnikatelské subjektu často nesplňují etické normy a půjčují peníze i lidem, kteří nemají šanci normálním způsobem úvěr splatit.

K velmi zajímavým produktům patří tzv.. půjčky přes sms. Žádost se vyplňuje na internetu a je potvrzována několika sms zprávami. Jde o velmi inovativní produkt, který může být velmi lákavý právě pro mladé lidi. Jednoduchost, pohodlnost osloví velmi jednoduše.

Za tyto pozitiva však klient často draze zaplatí. Úrokové sazby u těchto půjček jsou velmi vysoké a při nepozornosti se může klient dostat do problémů, přestože tyto půjčky jsou obvykle velmi nízké.

Sms půjčka určitě má své opodstatnění a využití. Je dobré ji však využívat pouze tehdy, když neexistuje jiná levnější alternativa.

Žádné komentáře:

Okomentovat