Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Autobazary v Německu

Dovézt si auto z Německa či zajistit si dovoz auta specializovanou firmou obsahuje část výběru toho správného vozu resp. vozidel. Podívejme se ve stručnosti na to, jaké autobazary jsou v Německu k dispozici právě pro dovoz aut na Slovensko.

Suverénně největším autobazar v Německu je autobazar mobile.de, který nabízí na internetu nejen svá vozidla, ale i zde zveřejňuje řada soukromých inzerátů, které ještě rozšiřují jeho nabídku. Web autobazaru je lokalizován do češtiny, což velmi usnadňuje výběr vozidla. K efektivnímu výběru pak také přispívá výborná filtrace dle Vašich požadavků a přehledné řazení aut, tyto požadavky splňují.

Dalšími autobazary, které mají slovenskou lokalizaci, jsou autoscout.de a webmobil24.de. Iu nich najdete širokou nabídku vozů i od soukromých inzerentů. Velkou výhodou u těchto dvou autobazarů je i velmi pěkné porovnání Vámi vybraných vozidel, takže ze své favority snadno zvolíte toho nejlepšího.

Autobazary v Německu, které slovenskou lokalizaci nemají, byste však v případě vážného zájmu také neměli zapomenout. Jedná se zejména o autobazary auto.de, auto24.de a webauto.de (pouze částečná lokalizace). I u těchto webů však snadno vyhledáte vozidla dle Vašeho přání. Vše je i zde velmi názorné a jednoduché.

Žádné komentáře:

Okomentovat