Konopný seznam

úterý 1. března 2011

Ostrov Brač v Chorvatsku: najdete si tu místečko jen sami pro sebe

Na Brač se můžete dopravit nejen trajektem, ale například i letadlem (zdejší letiště je mezinárodní).

Hlavní letoviska jsou Supetar a Bol, další jsou Sutivan, Milna, Splitska, Postira, Pučišća, Povlja. Předností Brače jako střediska cestovního ruchu jsou hlavně krásné pláže, hojnost středomořského rostlinstva v oblasti letovisek a hotelů, moderní hotely, apartmány, soukromé domy a vily. Ve větších střediscích nechybí kvalitní nabídka možností sportovat (především vodní sporty).

Výhodné ubytování v Chorvatsku můžete mít na ville Drago, která se nachází 80 metrů od pláže a 200 metrů od centra Sutivanu. Dům je umístěn v naprosto klidné části města, pohled z jeho balkónů je směrován na zátoku a dlouhé pláže v okolí.

Sutivan se nachází 13 km od Splitu. Lemují ho dlouhé oblázkové pláže, které nejsou zdaleka tak přeplněné turisty jako jiné pláže. Najdete si tu místečko jen sami pro sebe ... V Sutivanu Vám nabízí na procházku dlouhou promenádu​​, která je z jedné strany omývá moře. Doporučujeme ochutnat rybí speciality v některé z lokálních restaurací. Ve středu promenády stojí krásný kostel sv. Roku s barokní věžičkou. Večer je nádherně nasvícen, také jako palmová promenáda a palmový háj.

Villa Blanka je vzdálena cca 150 metrů od moře. Je umístěna přímo v centru Sutivanu. Villa stojí uprostřed krásné zahrady, která byla vyhodnocena v roce 2011 jako nejkrásnější v Sutivanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat