Konopný seznam

úterý 6. září 2011

Půjčky od společnosti Ferratum


Půjčky Ferratum jsou rychlé půjčky bez ručení poskytované dospělým osobám ve věku od 20 do 65 let. Poskytovatelem půjčky je společnost Ferratum. Výška Ferratum půjčky je od 25 do 75 € pro nové zákazníky a od 600 do 6000 Kč pro stávající zákazníky společnosti Ferratum. Splatnost každé půjčky je 15 dnů ode dne doručení peněz, údaje potřebné pro realizaci platebního příkazu Vám budou sděleny po schválení půjčky. K uzavření smlouvy o půjčce nepotřebujete žádné potvrzení o příjmu ani osobní schůzku, vše probíhá pouze přes telefon prostřednictvím textové zprávy a přes internet, popřípadě poštovní komunikací.

Jak probíhá zpracování žádosti přes internet?

Žádost o půjčku přes internet můžete poslat kdykoliv v průběhu dne i víkendu. Žádosti budou zpracovány zákaznickým servisem od pondělí do pátku od 8-21 hodin. Na telefonní číslo uvedené v žádosti o půjčku dostanete SMS zprávu s odpovědí, zda Vaše půjčka byla schválena. Pokud bude půjčka schválena, obdržíte do 30 min. odpověď prostřednictvím SMS. Při zasílání žádosti o půjčku se jako žadatel zavazujete, že jste se seznámili s podmínkami smlouvy a že s těmito podmínkami souhlasíte. Peníze budou zaslány prostřednictvím poštovní poukázky na adresu Vašeho trvalého bydliště. Pro stávající zákazníky je možnost zaslání půjčky na bankovní účet. Zároveň Vám bude zaslán příkaz k úhradě, který použijete při splacení půjčky. Termín splatnosti je 15 dnů ode dne doručení peněz.
Odklad splátky

Pokud nejpozději v poslední den lhůty splatnosti půjčky pošlete SMS ohledně prodloužení splatnosti půjčky (v přesně stanoveném tvaru), tak do 5 minut obdržíte odpověď na mobilní telefon, zda Vám prodloužení bylo schváleno. V SMS zprávě zároveň obdržíte výši poplatku za prodloužení a nové datum splatnosti půjčky. Do tří kalendářních dnů od schválení prodloužení splatnosti je třeba uhradit poplatek za prodloužení půjčky pod Vašim variabilním symbolem. Po uhrazení poplatku Vám bude splatnost půjčky prodloužena společností Ferratum o dalších 15 kalendářních dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat