Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Hotové betonové garáže

Máte nové auto a žádnou garáž? Stavba klasické garáže je poměrně finančně i časově náročná. Jedním z řešení jak vašemu autu poskytnout střechu nad kapotou je koupě hotových betonových garáží, které jsou technicky dokonalé, mnohokrát osvědčené a ve všech detailech promyšlené.
Betonové garáže se vyrábějí z vysokojakostního betonu a sestávají z nosných sloupů, stěnových desek, prefabrikovaných věnců a odlehčených stropních panelů.Nosné sloupy se kotví v monolitické patce. Mezi tyto nosné sloupy se vloží boční desky. Takto vytvořené obvodové příčky jsou ukončeny prefabrikovaným věncem.Tento věnec slouží jako podklad pro uložení stropních panelů.
Zákazník má na výběr ze široké nabídky velikostí, barev a výbavy garáží. Velký výběr barev umožňuje individuální přizpůsobení k stylu každého domu či k charakteru pozemku. Hotové betonové garáže jsou vybaveny sedlovou, pultovou nebo valbovou střechou.
K výhodám hotových betonových garáží můžeme zařadit:
- Nízké náklady spojené s přepravou garáže (při nakládání a vykládání není potřeba jeřáb),
- Rychlá ruční montáž (při stavbě garáže nejsou potřeba pevné základy a také na osazení garáže není nutná podkladová deska),
- Betonová garáž nevyžaduje omítku,
- Atraktivní cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat