Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Rekonstrukce ve velkém stylu

Bydlíme v našem domečku pátým rokem. Dům jsme zdědili po manželových rodičích, žije se nám tu krásně, jen nás každoročně nemile překvapí velké doplatky za plyn. Vytápíme ním celý dům a tak není divu, že platíme takové sumy. Dům je starý dvacet let a tak jsme se rozhodli, že už dále nechceme platit tak vysoké výdaje. S manželem jsme se po společném rozhovoru dohodli, že místo peněz, které bychom věnovali na složenku za plyn, je investujeme do opravy našeho domu. Stavbu si necháme zateplit. Zateplení zabrání úniku tepla a my nebudeme každým rokem ztrátoví. Dům také dostane nový "kabátek" a změní svůj vzhled.
Společně s mužem jsme sedli za počítač a na internetu hledali vhodnou firmu pro naši rekonstrukci. Bydlíme na okraji české metropole a tak jsme do kolonky vyhledávání zadali "stavebniny Praha". Nabídlo nám to několik webů, které jsme podrobně prozkoumali. Po zjištění chtěných informací manžela napadlo zadat ještě podruhé do vyhledávače frázi "zateplování domů". Po tomto nápadu jsme našli vhodnou firmu, která nám zateplování zhotovila.
Rozhodli jsme se, že do firmy zajdeme osobně a dohodneme se o dalším postupu. Hned před budovou nás upozornil název stavebniny, že je ta správná. S firmou byla výborná domluva, komunikace byla bez problémů, v našich požadavcích nám vyšli vstříc a se zateplením jsme velmi spokojeni a už jen čekáme, až přijde na přes rok složenka o výši spotřeby plynu. Jsme si jisti, nedoplácet už nebudeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat