Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Prefabrikované garáže

Prefabrikované betonové garáže patří mezi kvalitní druhy garáží, které jsou poslední dobou velmi oblíbené. V stavebních společnostech, které se věnují touto tématikou si můžete samozřejmě vybrat více velikostí, barev, ale také vybavení bývá rozmanité. Prefabrikované garáže je možno opticky přizpůsobit ke každému prostředí, na jaké si jen vzpomenete.
Pokud hledáte cenově výhodné alternativy pro stavbu garáže, prefabrikované typy jsou určitě určeny právě pro Vás. Garáže jsou vybaveny komplexní ochrannou proti krádeží, poškození, mrazu, ale také vůči slunečnímu záření. Vnější stěny mohou být přizpůsobeny pomocí obrovského sortimentu barev vůči nepříznivým,povětrnostním vlivům. Při prefabrikovaných garážích si můžete vybrat zda jste dříve za sedlovou, pultovou nebo za valbovou střechu. V případě potřeby si můžete střechu dát při stavebních společnostech bez problémů zazelenit.

prefabrikované garáže
Při prefabrikovaných garážích si můžete vybrat i dvojité provedení, v případě pokud ji potřebujete používat na další auto. Druhou část můžete bez problémů také využít jako dílnu, pracovní místo, nebo jako skladovací prostor pro předměty, které nevíte kam dál ukládat. V případě pokud chcete takovýto druh garáže postavit na svahu, stavební společnost Vám vyhoví a nemá s tím vůbec žádný problém. Statik se Vám musí jednoduše zaručit za stabilitu celé stavby.
Prefabrikované garáže jsou samozřejmě nabízeny i v modelech pro více obyvatel,nebo dokonce rodin. Řadové garáže je možné vystavět, jak úsporný garážový dvůr pro větší množství automobilů. Takové typy garáži je možné postavit plošně,výškově nebo nejčastějším způsobem, vedle sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat