Konopný seznam

pátek 9. září 2011

PVC podlaha

PVC podlaha se určitým způsobem velmi podobá ať už na dřevěnou,laminátovou, nebo klasickou dlažbu, avšak nikdy jí není. Tyto podlahové krytiny,které jsou vyrobeny z měkčeného vinylu nabízejí obrovský sortiment, ze kterého je možné si vybírat.
Výběr podlahy je při zařizování bytu velmi důležitou částí, kterou si třeba velmi dobré zvážit, abyste to v budoucnu nelitovali. Kromě toho, že dávají místnosti určitý nádech a tvar, také disponují dalšími, velmi důležitými vlastnostmi. Jedná se zejména o to, že jsou odolné vůči vodě, vlhkosti, ale také čistícím a dezinfekčním prostředkem.

PVC podlaha
Nejnovější PVC podlahy obsahují ochrannou vrstvu, která slouží jako ochrana proti šmouhám od bot, a také dokáže preventivně působit jako systém proti usazování nečistot. Podobně, jako samotné laminátové podlahy, taktéž i vinylové se dělí podle tvrdosti, třídy zatížení a tloušťky nášlapné vrstvy. To znamená, že kritérií je dostatek, už stačí jen vybrat.
Pokud jste fanouškem teplejších podlah, jakou jsou například klasické keramické dlažby, PVC je určitě perfektní volbou. Cenově se vinylové podlahy také pohybují na dostupné, přímo by se dalo říct perfektní cenové hranici.
PVC podlaha tak, jako jiné podlahy má svou skladbu. Dnes bychom Vám ji rádi trochu přiblížili. Vinylové podlahy jsou složeny z nosné vrstvy, kde se nachází skleněné rouno s obrovskou hustotou. Toto zajišťuje rozměrovou stálost materiálu.Na něm se dále nachází vrstva PVC s fotomotivem. Aby odolnost byla větší, na fotomotivu je nanesena čirá nášlapná vrstva. Na rubové straně se nachází měkká pěna, která roznáší zatížení na větší plochu.
Toto vše dělá z PVC podlahy vysoce kvalitní, ale také časově trvanlivou podlahu.Proto pokud se vydáte touto cestou, určitě nebudete litovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat