Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Porotherm ceník

Cihly Porotherm patří v současnosti k jedněm z nejkvalitnějších stavebních materiálů vůbec. Jejich provedení umožňuje dva alternativní druhy zdění, při kterých není vůbec třeba používat míchačku. Pokud se rozhodnete cihly Porotherm zakoupit, spolu se samotnými cihlami dostanete taktéž i spojovací materiál,kterým je určitý druh pěny, nebo malta.
Prvním typem zdicího materiálu je pěna DRYFIX. Vyznačuje se svou jednoduchou manipulaci, a vůbec nemusíte využívat úložné prostory na uložení malty. NaDRYFIX se používá pěna, se kterou se dá pracovat do teploty -5 stupňů celsia.Pokud se rozhodnete použít pěnu, ušetříte tak místo na staveništi, maltu, ale samozřejmě i Váš čas.

Porotherm
Cihly Porotherm jsou známé svou pevností v tlaku, objemovou stálostí, vysokou životností, nadstandardní tepelnou izolací, ale také zárukou tepelněizolačních vlastností. Tento článek se Vám bude snažit přiblížit cenové rozhraní porothermu.
Pokud se rozhodnete pro stavební materiál Porotherm Akustik, připravte se, že jejich cena se točí v rozmezí od 44 Kč až po 85 Kč. Při nákupu je důležité sledovat kolik kusů cihel se nachází na paletě. Jedna paleta obsahuje zhruba od těch 30 až 96 kusů materiálu.
Porotherm Profi najdete ve stavebních společnostech od 42,5 do 77,5 Kč.Záleží zejména na typu, hmotnosti, pracnosti, ale také od spotřeby.
Kromě těchto klasických druhů Porotherm cihel, najdete na trhu taktéž iPorotherm malých formátů. Jelikož se jedná o menší stavební materiál, je samozřejmé, že jejich cenová relace bude o něco nižší. Pokud natrefíte na korektní stavební společnost, jejich cenu najdete v rozmezí od 7,5 po 18,25 Kč

Žádné komentáře:

Okomentovat