Konopný seznam

pátek 9. září 2011

Lehké střešní krytiny

Lehké střešní krytiny jsou vhodné na pokrytí střech rodinných domů, novostaveb,ale také se může používat na rekonstrukci starších střech, sakrálních staveb a v neposlední řadě průmyslových objektů. Využívání lehkých střešních krytin se v severských zemích používá přes 35 let. Je to zapříčiněno zejména kvůli těžkým klimatickým podmínkám, a proto se lehké střešní krytiny ukázaly jako perfektním řešením pro stavby.
Lehké střešní krytiny disponují skvělými mechanickými schopnostmi, ale také se podobají klasické tvrdé taškové krytiny. Je vhodné použít je na všechny druhy střech, například pultové, sedlové, ale také obloukové střechy.

Lehké střešní krytiny
Lehké střešní krytiny prošly dlouhým vývojem a neustálým technologickým pokrokem. Dlouhé roky vývoje přinesly materiál, který v sobě kombinuje jen ty nejlepší vlastnosti plastů a kovů. Pozinkovaná ochrana vytváří na střeše základní ochranu a je za tepla nanášená na vrstvu plastu. To způsobuje, že životnost samotné krytiny je delší, ale také přináší střeše určitý efektní vzhled v daném barevném provedení.
Krytiny, které jsou v lehkém provedení obsahují velké množství výhod. Jedná se zejména o nízkou hmotnost, můžete si vybrat ze širokého sortimentu barev,montáž je rychlá a zároveň jednoduchá. Na střeše se nachází vícenásobná protikorozní ochrana, krytiny Vám dokáží stavební společnosti vytvořit na míru dle Vašich požadavků, životnost střechy je skutečně dlouhá a tak se nemusíte obávat toho, že v průběhu několika let budete muset střechu rekonstruovat, nebo dokonce kupovat úplně novou.

Žádné komentáře:

Okomentovat